IMGP7097.jpg

NORGES ENESTE PROSJEKTSTØTTESENTER

VÅR ERFARING - DIN KONTROLL

God dokumentkontroll er episenteret for en god og vellykket prosjektgjennomføring. Mangler du kontroll på dokumentasjonen mister du fort fotfestet. Vi hos Ctrl Alt Complete er blant de aller beste i dette fagfeltet – la oss hjelpe deg!

Vi strukturerer og organiserer din anbudsleveranse slik at dere leverer rett dokumentasjon til rett tid, i henhold til alle krav. Vår spesialitet er å få din bedrifts kompetanse og ekspertise til å reflekteres gjennom et profesjonelt levert anbud. La vår ekspertise i vårt fagfelt hjelpe deg å fokusere på deres!

 

Vi digitaliserer ditt papirarkiv, eller organiserer dine allerede eksisterende digitalfiler. Vi både skanner, identifiserer, merker og organiserer dine dokumenter i et digitalt system slik at du enkelt kan finne igjen dine filer - få tilbake flyten i den digitale hverdagen!

Ctrl Alt Complete AS hjelper din bedrift med å levere på tid med reduserte kostnader og økt kontroll.

Vi kan forbedre konkurransefortrinnet til bedriften din, slik at du kan by på større prosjekter med høyere krav til dokumentasjon. I tillegg senkes risiko, slik at bedriften unngår sårbarhet ved sykdom, ferieavvikling eller ved at medarbeidere slutter.

Få tilgang på kunnskapen som mangles internt!

Vi gir deg en fleksibel, forutsigbar og strukturert leveranse basert på vår erfaring, integritet og vår service-minded tilnærming.

Hos oss er kunden i fokus!

 

KONTAKT OSS

Teknologiveien 9, 4846 Arendal

info(a)ctrlaltcomplete.no 
Tel: +47 47 60 52 97

Ctrl Alt Complete AS

Teknologiveien 9, 4846 Arendal
Phone: +47 47 60 52 97

Org. nr. 919 854 359 MVA
Teknologiveien 9, 4846 Arendal

© 2021 by Ctrl Alt Complete AS.