top of page
  • Forfatterens bildeEliann

CTRL ALT COMPLETE FYLLER ET ÅR!

Innlegget først publisert 24.05.2019


For et år!


Ctrl Alt Complete etablerte seg 1. februar 2018 og er nå litt over et år gammel.

Denne bedriften er etablert av kvinner som satset egne sparepenger og tid for å oppfylle drømmen sin. I dag er de stolte over å ha 3 ansatte, og vil gjerne vokse videre! Mange bedrifter har allerede benyttet seg av tjenestene, og Ctrl Alt Complete vil gjerne hjelpe flere bedrifter med dokumenthåndtering og prosjekt planlegging.

«– Vi opplever god etterspørsel etter våre tjenester, og håper at vi får enda mer å gjøre slik at vi kan ansette flere her på vårt Ctrl Center», sier Eliann Lilleøygard, som er en av de tre partnerne.

Ctrl Alt Complete har kunder i bransjer som blant annet el og telekom, offshore og IOT. Flere og flere bedrifter ser fordelen med å benytte seg av dokumentkontroll og planleggings tjenester fra vårt Ctrl Center.  Når de har behov for å øke eller redusere arbeidsmengde, justeres også kostnadene i samme takt, som betyr økt kontroll og mer forutsigbarhet.

Sevan SSP har gitt oss denne flotte tilbakemeldingen:

"Ved å outsource dokumentkontrollen på grunn av lavere aktivitetsnivå i selskapet, har vi fått lavere kostnader med bruk av dokumentkontroll i deres Ctrl Center. De som sitter der er dyktige, effektive og alltid tilgjengelige – anbefales på det sterkeste!"

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page