top of page

Klar, Ferdig, Flytt!

Vi har noen spennende nyheter å dele med dere! Ctrl Alt Complete AS skal flytte inn i nye lokaler på Tromøysund Brygge i juni. Alle i teamet gleder seg veldig til denne endringen og vi ser frem til en ny hverdag med flott utsikt over sjøen.

Tromøysund Brygge er det perfekte stedet for oss, med enkel adkomst og rikelig med parkeringsmuligheter for ansatte og besøkende.

Vi ser spesielt frem til å ha egne kontorer og eget kjøkken i de nye lokalene. Dette vil gjøre det lettere for oss å samarbeide og gi oss en mer fleksibel arbeidsplass.

Selv om vi vil flytte i en liten periode, vil vi selvfølgelig sørge for at kundene ikke blir belastet av denne overgangen. Vi vil tilpasse oss den nye beliggenheten og sørge for at kundene fortsatt vil få den samme gode servicen som før.

Vi har vært i vårt nåværende kontor i Longum i lang tid, og det har vært vårt hjem. Nå er tiden inne for å si farvel og ønske velkommen til nye muligheter for vekst og suksess i fremtiden.

Vi ser frem til å flytte inn i de nye lokalene på Tromøysund Brygge i juni og ønsker å takke alle våre kunder for støtten og tålmodigheten under denne overgangen. Vi gleder oss til å fortsette å yte den samme gode servicen fra vårt nye hjem.

Dere er alle velkommen på besøk når vi har flyttet!

Med Vennlig Hilsen

Ctrl Alt Complete13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page