top of page
  • Forfatterens bildeMari

Vi er kåret til Gaselle-bedrift 2022!

Gasellene er en kåring foretatt av Dagens Næringsliv og utpeker Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. I år er Ctrl Alt Complete en av bedriftene som har blitt kåret til Gaselle-bedrift for 2022. Det er vi utrolig stolte av!

Noe av grunnen til at Ctrl Alt Complete eksisterer er at vi ønsket å utføre vårt arbeid på en mer effektiv og kostnadsbesparende måte for våre kunder enn dagens tradisjonelle løsninger. Vi ønsket å tilby kundene våre en mer moderne og skreddersydd tjeneste for å dekke deres behov på en ny og bedre måte. Vi er utrolig stolte av vårt team som har fått til nettopp dette. Og vi synes utmerkelsen er en god pekepinne på at vi er på riktig vei! Vi ønsker å tilby den beste kompetansen til våre kunder i alle forskjellige bransjer og markeder. Og for å gjøre dette jobber vi hardt for å være tilpasningsdyktige, nytenkende, effektive og løsningsorienterte. Samtidig som vi hele tiden passer på å oppdatere hele teamet med ny og relevant erfaring og kunnskap. Med det ønsker vi å takke alle våre kunder for tillitten og alle våre ansatte for støtte og innsats! Vi gleder oss til fortsettelsen og tror på stor vekst i de kommende årene! Gaselle bedrift 2022 - Ctrl Alt Complete AS (Diplom)

Hva er Gasellene? Hvert år siden 2003 har Dagens Næringsliv kåret Gaselle bedriftene i Norge. Kriteriene for å bli gasellebedrift er som følger:

· Levert godkjente regnskaper.

· Minst doblet omsetningen over fire år.

· Omsetning på over en million kroner første år.

· Positivt samlet driftsresultat.

· Unngått negativ vekst.

· Vært aksjeselskap.

245 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page