OM OSS

Vi er en liten sørlandsbedrift som ligger lokalisert i Arendal, nærmere bestemt Longum. Bedriften ble startet i 2018 av tre kvinnelige gründere som ønsket å endre på dagens måter å jobbe med prosjektstøttefunksjoner på.

Ctrl Alt Complete AS hjelper din bedrift til å levere på tid med reduserte kostnader og økt kontroll.

Vi kan forbedre konkurransefortrinnet til bedriften din, slik at du kan by på større prosjekter med høyere krav til dokumentasjon. I tillegg senkes risiko, slik at bedriften unngår sårbarhet ved sykdom, ferieavvikling eller ved at medarbeidere slutter.
Eliann_edited.jpg
Eliann Lilleøygard
Daglig Leder

eliann(a)ctrlaltcomplete.no
+47 47 60 52 97

Eliann er systematisk, effektiv og elsker utfordringer. Hun har jobbet med dokumentkontroll og prosjektstøtte i mange år, samt administrasjon og oppsett av dokumenthåndteringssystem, interne prosesser og arbeidsmetodikk.

Mari_edited.jpg
Mari Støle Jensen
Faglig Leder
mari(a)ctrlaltcomplete.no
+47 45 27 33 43

Mari er løsningsorientert, kompetent og strukturert, og ønsker alltid utfordringer velkommen. Hun har mange års erfaring innen dokumentasjon og prosjektstøtte fra offshore-industrien, og jobber hardt for at Ctrl Alt Complete skal levere effektive og kostnadsreduserende løsninger.

Weronica.jpg
Weronica Olsen
Senior Document Controller
weronica(a)ctrlaltcomplete.no

Weronica er dyktig, organisert og kjapp til å løse problemer. Hun har tidligere jobbet i bilbransjen, og er vant til et høyt tempo. Effektivisering og systematisering, samt høy ytelse av kundeservice er derfor noe hun både er flink i og brenner for.