top of page

OM OSS

Vi er en liten sørlandsbedrift som ligger lokalisert i Arendal, nærmere bestemt Tromøy brygge. Bedriften ble startet i 2018 av tre kvinnelige gründere som ønsket å endre på dagens måter å jobbe med prosjektstøttefunksjoner på.

Ctrl Alt Complete AS er her for å hjelpe din bedrift å levere på tid med reduserte kostnader og økt kontroll.

Vi kan forbedre konkurransefortrinnet til bedriften din, slik at du kan by på større prosjekter med høyere krav til dokumentasjon. I tillegg senke risikoen slik at bedriften unngår sårbarhet ved sykdom, ferieavvikling eller ved at medarbeidere slutter.
Eliann Lilleøygard - Portrett.JPG

Eliann er systematisk, effektiv og elsker utfordringer. Hun har jobbet med dokumentkontroll og prosjektstøtte i mange år, samt administrasjon og oppsett av dokumenthåndteringssystem, interne prosesser og arbeidsmetodikk.

Eliann Lilleøygard
Daglig Leder

eliann@ctrlaltcomplete.no

+47 476 05 297
  • Linkedin Sosiale Ikon

Mari er løsningsorientert, kompetent og strukturert, og ønsker alltid utfordringer velkommen. Hun har mange års erfaring innen dokumentasjon og prosjektstøtte fra offshore-industrien, og brenner for å levere kostnadsreduserende og effektive løsninger.

Mari Støle Jensen
Faglig Leder
mari@ctrlaltcomplete.no

+47 452 73 343
  • Linkedin Sosiale Ikon
Mari S. Jensen - Portrett.JPG
Beate Hermansen - Portrett.JPG

Beate liker å være kreativ og jobbe for å nå det beste resultat for kunden.  Hun er solid og pålitelig, og utfører sine gjøremål på en ryddig og effektiv måte. Med en positiv innstilling tar hun lærevillig til seg nye oppgaver.

Beate Hermansen
Senior Document Controller

beate@ctrlaltcomplete.no
  • Linkedin Sosiale Ikon
bottom of page